mheenpark.reismee.nl

Dag 4

Maandag 28 maart 2011

Een thuiswedstrijd vandaag. We brengen de hele dag door in Bath. We mogen uitslapen tot half acht, wat een luxe! En om negen uur stappen we uitgeslapen en met een uitgebreide opdracht het Roman Bath Museum in. De opdracht leidt langs alle Romeinse luxe die het museum, gebouwd op de overblijfselen van een Romeins badhuis, rijk is.

Daarna splitsen we op. De meisjes bezoeken het Jane Austen Centre, terwijl de jongens een foto-opdracht uitvoeren die ze langs alle gebouwen van belang voert. In het Jane Austen Centre horen de meiden alles over de tijd van Jane Austen, haar leven en het leven dat de welgestelden toen leidden. Als ze terugkomen in het park waar wel verzamelen, gaan zij de foto-opdracht doen en gaan de jongens naar Bath-at-work, een museum over een technisch bedrijf en een bierbottel bedrijf in de negentiende eeuw.

De bedoeling was dat we daarna het Leger des Heils zouden bezoeken, maar wegens een miscommunicatie is de contactpersoon niet aanwezig. Dat betekent dat de groep een uur extra shopping-time heeft en dat wordt met gejuich ontvangen! Tot kwart over zes maken kleine groepen Mheenparkers de stad onveilig, worden souvenirs en cadeautjes gekocht en wordt de kas van de Pizza Hut gespekt!

Ina Bouman

Prachtige verhalen, mooie foto's, jammer van S.A. ;-)
Nog een paar dagen genieten/hard werken!!!!!!